H-LIN BEPERKT INTERNATIONAAL (HK)

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Bedrijf Nieuws

Certificaat
Van goede kwaliteit De Kabel van de netwerkvezel voor verkoop
Van goede kwaliteit De Kabel van de netwerkvezel voor verkoop
10years aardige samenwerking door redelijke prijs, stabiele kwaliteit en geduldige houding om al verwant werk te behandelen, zijn wij niet alleen partners maar ook vrienden met Team h-LIN.

—— Arabnia

H-LIN is professioneel, verantwoordelijk, efficiënt in onze samenwerking tussen bedrijven. Wij zijn zeer blij om met die uitstekende dames te werken, die zich op het lange vennootschap met hen verheugen.

—— Sarahtoelage

Wij zijn zeer tevreden met h-LIN, kunnen zij vezelmaterialen verstrekken die allen aan onze vereisten voldoet. Zij doen een goed werk.

—— Steve Toner

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
china laatste nieuws over 2018 CIOE Tentoonstelling

2018 CIOE Tentoonstelling

[2018-10-29 10:27:56]
China Internationale Optoelectronic Expo (CIOE) is een wereld-beroemde gebeurtenis, jaarlijks voorstellend de meest geavanceerde opto-elektronicatechnologieën en de innovaties Onze h-LIN woonde 2018 CIOE in Shenzhen bij. Datum: 5 - 8 sept., 2018 Adres: Het tentoonstellingsadres is Tentoonstellingsce... Lees meer
china laatste nieuws over Ontwikkeling Trainnning van h-LIN

Ontwikkeling Trainnning van h-LIN

[2018-08-15 11:09:55]
De tweedaagse en van één nacht ontwikkeling opleiding, liet ons team, met een diepere concept en een mening, kennen meer over de verantwoordelijkheid, het groepswerk, de dankbaarheid, en weten wat tolerantie is en de steun, die ons door nieuwe zelf breekt, alhoewel voelen wij soreing het gehele ... Lees meer
Page 1 of 1