H-LIN BEPERKT INTERNATIONAAL (HK)

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED

Certificaat
Van goede kwaliteit De Kabel van de netwerkvezel voor verkoop
Van goede kwaliteit De Kabel van de netwerkvezel voor verkoop
10years aardige samenwerking door redelijke prijs, stabiele kwaliteit en geduldige houding om al verwant werk te behandelen, zijn wij niet alleen partners maar ook vrienden met Team h-LIN.

—— Arabnia

H-LIN is professioneel, verantwoordelijk, efficiënt in onze samenwerking tussen bedrijven. Wij zijn zeer blij om met die uitstekende dames te werken, die zich op het lange vennootschap met hen verheugen.

—— Sarahtoelage

Wij zijn zeer tevreden met h-LIN, kunnen zij vezelmaterialen verstrekken die allen aan onze vereisten voldoet. Zij doen een goed werk.

—— Steve Toner

Ik ben online Chatten Nu

H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED

1 2 3 4 5
H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED
Opto Co. van Shenzhen h-Lin, Ltd. Opto Co. van Shenzhen h-Lin, Ltd. Opto Co. van Shenzhen h-Lin, Ltd. Opto Co. van Shenzhen h-Lin, Ltd. Opto Co. van Shenzhen h-Lin, Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : H-LIN
Aantal werknemers : 51~100
Jaarlijkse omzet : 30million-50million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%
Main products: Fiber optic cable,Industrial Ethernet Switch, Media Converter, SFP, Passive Product, Passive Equipment
H-LIN BEPERKT INTERNATIONAAL (HK werd) opgericht in 2007.iseenhigh-techensnelgroeiendeOnderneminggespecialiseerdinhetonderzoeken van, deproductie vanenhetuitvoeren vanoptischecommunicatiemateriaalentoebehoren. Het hoofdkwartier is in Hongkong, en fabriek in de stad van Shenzhen en Dongguan-, volgen China.We altijd met de geavanceerde technologie op en houden zeer dichte verhouding met elk van onze grondstoffenleveranciers. Bij de steun van elke partners en unie van de collega's, verdient de groep h-Lin een hoge reputatie in de vezel en netwerkindustrie.
 
Onze fabrieksnadruk bij het leveren van een gehele waaier van vezel en netwerkproducten in China, omvat maily twee installaties. De Eerste is voor het produceren van Vezel Optische Binnenkabel, Vezel Optische Openluchtkabel, is het behandelde productiegebied over 15,000square-meters. Ons faciliteiten van de kabelproductie en het testen materiaal zijn het meest geavanceerd. Met productiecapaciteit die 6.000.000 Meters/Maand voor vezelkabel en 20.000.000 Meters/Maand voor netwerkkabel bereiken. De Tweede installatie is dicht aan 2500 vierkante meters, is het voor het veroorzaken van Vezel Optische Media Convertor, SFP-modules en een deel van Vezel Optische Schakelaar. Wij kunnen aangepaste ontwerp en productiediensten voor speciale toepassingen en projecten verlenen op verzoeken. Het product h-Lin kan volledig overeenkomstig klantenvereisten, of overeenkomstig Betrouwbaarheid worden geanalyseerd door IPC wordt bepaald die. Het volledige materiaal en het perfecte technologieproces hebben daadwerkelijke product standaardvereisten overschreden, wat meer elk van onze producten is toegekend UL OFNR, Ce, ROHS is en ander certificates.Zero-Tekort en concurrerende kosten altijd de kwaliteitsbeleid en doel van ons bedrijf zijn. wij zijn geëngageerd aan het bereiken van een 100% of een hogere graad van klantentevredenheid, en aan het worden een globale leider onder professionele forwarders.
 
Om uw beste vriend te zijn, zijn de helper en de partner „het doel op lange termijn van h-Lin“. Geloofwaardig, professioneel en verdraagzaam“ is de norm van gedrag voor persoon h-Lin
H-Lin is goed-gedachte-van in oude cliënten door snelle reactie en de goede dienst, en hoopt om meer nieuwe klanten te ontmoeten.
Contactgegevens
H-LIN INTERNATIONAL (HK) LIMITED

Contactpersoon: Ms. Cathy

Tel.: 86-755-27500078

Fax: 86-0755-27500077

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)